Informacije i pitanja
+4
.Cupcake.
~Mitchie~
xPruex
Miss Halliwell
8 posters
Charmed Serbia :: Charmed :: Magic School :: Ucenici
Strana 1 od 1
Informacije i pitanja
Dobrodosli, ucenici, u skolu magije. Ovde cete iskusiti kako je biti vestac ili vestica, mozda i demon, kroz role-play igru.
Pre nego sto se upise u skolu, clan mora imati 50 poslatih poruka (aka postova). Teme clanova koji se upisu bez dovoljno postova bice zakljucane dok ne sakupe dobroljno postova.
Da biste se upisali u skolu magije, pogledajte temu "Upis i informacije".
U ovom podforumu cete, nakon sto posaljete prijavu administratorima, otvoriti svoju temu po sledecem formularu:
Ukoliko zelite, mozete napisati i kratku biografiju vaseg lika da bismo vam lakse dodelili moc.
U svojim temama cete postavljati domace zadatke, osim ukoliko profesor ne zahteva od vas da saljete putem privatnih poruka.
Pre nego sto se upise u skolu, clan mora imati 50 poslatih poruka (aka postova). Teme clanova koji se upisu bez dovoljno postova bice zakljucane dok ne sakupe dobroljno postova.
Da biste se upisali u skolu magije, pogledajte temu "Upis i informacije".
U ovom podforumu cete, nakon sto posaljete prijavu administratorima, otvoriti svoju temu po sledecem formularu:
- [slika]
Ime lika:
Moc: [ovo polje uredjuje moderator/administrator]
O liku:
Vrsta:
Ocene: [uredjuje moderator/administrator]
Ukoliko zelite, mozete napisati i kratku biografiju vaseg lika da bismo vam lakse dodelili moc.
U svojim temama cete postavljati domace zadatke, osim ukoliko profesor ne zahteva od vas da saljete putem privatnih poruka.
Re: Informacije i pitanja
promenila sam licnost u paige halliwell iz odredjenih razloga,da li se prihvata?
xPruex- Is There a Woogy in the House?
- Broj poruka : 151
Datum upisa : 06.03.2010
Godina : 27
Magic School
Ime lika: Anna Milton
Vrsta: Demon
Moci: Touch of death
Trebas da osmislis lika, nemoj koristiti likove iz serije koji vec postoje.
Ja sam promenila i ime i prezime Moze ovako?
Poslednji izmenio Witch4ever dana Sub Mar 06, 2010 8:08 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Gost- Gost
ja nemam ovaj odeljak za Magic School i nisam dobila moc. btw. promenila sam sve
xPruex- Is There a Woogy in the House?
- Broj poruka : 151
Godina : 27
Magic School
Ime lika: Anna Milton
Moci: Touch of death
@Witch4ever
Ok je Mada i nisi ti morala da menjas vrati slobodno ako hoces Mislila sam na osobe koje stavljaju puna imena likova iz serije
Ok je Mada i nisi ti morala da menjas vrati slobodno ako hoces Mislila sam na osobe koje stavljaju puna imena likova iz serije
Napomena za ostale clanove, odredjene osobe smo pustili da se odmah upisu u skolu magije da bismo vam pokazali nacin na koji funkcionise.
Za buduce ucenike, potrebno je da imate 50 postova pre upisa. Nije mnogo, mozete lagano sakupiti poruke u off topic temama kao i ostatku foruma.
Za buduce ucenike, potrebno je da imate 50 postova pre upisa. Nije mnogo, mozete lagano sakupiti poruke u off topic temama kao i ostatku foruma.
^^Ok, ja sam tek sada ovo videla, a vec sam se upisala u Informacijama, tako da ne odgovarajate mi ništa dok ne sakupim 50 poruka. HVALA!
~Mitchie~- Something Wicca This Way Comes
- Broj poruka : 62
Magic School
Ime lika: Ashlee Rumstty
Moci: Trenutno nemate aktivne moci.
Takodje~Mitchie~ ::^^Ok, ja sam tek sada ovo videla, a vec sam se upisala u Informacijama, tako da ne odgovarajate mi ništa dok ne sakupim 50 poruka. HVALA!
.Cupcake.- Is There a Woogy in the House?
- Broj poruka : 215
Datum upisa : 07.03.2010
Godina : 29
Magic School
Ime lika: Joxy Halliwell
Vrsta: Witch
Moci: Premonition
Nema veze Ostavicu vam tamo prijave, necu ih brisati I vi kada sakupite 50 postova samo otvorite temu u podforumu "Ucenici"
Ja sakupila 50 postova i htela bih da upisem,i napisala sam u upisu sta zelim biti,ali nisam dobila nikakve moci...jel trebam mozda poslati nekome na PM? xD Sorry,nova sam pa sam pogubljena
Otvori temu u podforumu "Ucenici", imas postavljen formular a moc ti stize uskoro
Jel moze da se bude npr.polu belosvitac,polu vestica?
Joxy- Is There a Woogy in the House?
- Broj poruka : 283
Magic School
Ime lika: Kloi Veber
Moci: Illusion Casting
Da. Ali se kvalifikujes kao vestica, jer posedujes moci vestice Ali postoji verovatnoca da dobijes magiju belosvica, uprkos tome sto si vestica
Meni se svidjaju moje moci xD btw htela sam da pitam,kada krecu te nastave ili sta su vec? Ili cekamo jos profesora..?
.Cupcake.- Is There a Woogy in the House?
- Broj poruka : 215
Magic School
Ime lika: Joxy Halliwell
Moci: Premonition
Cim se prijave za profesore, i sakupimo jos malo clanova Ocekujem da to bude sledeceg vikenda vec
jel mogu da otvorim svoju temu?skupila sam 50postova...i jel mora da se postavi slika?
~*KaUlItZ mAcKiCa* ~- Is There a Woogy in the House?
- Broj poruka : 180
Datum upisa : 08.03.2010
Godina : 30
Magic School
Ime lika: Anahi Kaulitz Halliwell
Vrsta: Whitelighter
Moci: Healing
Slika treba da se postavi Naravno, ne tvoja. To moze biti i poznata licnost ako ti hoces I mozes naravno da otvoris temu
Evo sad cu
~*KaUlItZ mAcKiCa* ~- Is There a Woogy in the House?
- Broj poruka : 180
Datum upisa : 08.03.2010
Godina : 30
Magic School
Ime lika: Anahi Kaulitz Halliwell
Vrsta: Whitelighter
Moci: Healing
kako mogu da sakupim 50 postova? malo sam pogubljena..
tea996- Something Wicca This Way Comes
- Broj poruka : 3
Datum upisa : 10.04.2010
Godina : 28
Magic School
Ime lika: Ovde unesite ime svog lika
Vrsta:
Moci: Trenutno nemate aktivne moci.
Charmed Serbia :: Charmed :: Magic School :: Ucenici
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu